1. מתחילים בהכנת הדג: חותכים את פילה הדג לקוביות קטנות ומניחים בקערה. מוסיפים כף שמן זית, מיץ מחצי לימון, מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב ומניחים בצד לכמה דקות לספיגת הטעמים.
2. בזמן שהדג סופג את הטעמים, חותכים את האבוקדו לקוביות ומניחים בקערה גדולה. מוסיפים את הבצל הסגול, הפלפל הצהוב והפלפל האדום, כולם חתוכים לקוביות קטנות.
3. מוסיפים את הדג המתובל לקערה עם הירקות ומערבבים בעדינות כדי לא לפגוע במרקם האבוקדו.
4. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה וגרעיני החמניה הקלויים, ומערבבים שוב בעדינות.
5. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. אם רוצים, ניתן להוסיף עוד קצת מיץ לימון או שמן זית לפי הטעם.
6. מגישים מיד, ונהנים מסלט טרי, צבעוני ומלא טעמים.