
1. תחילה, חותכים את האבוקדו לחצי, מסירים את הגלעין ומוציאים את התוכן בעזרת כף. חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומניחים בקערה גדולה.
2. מוסיפים לקערה את הג'ינג'ר המגורד, מיץ הלימון, שמן הזית והדבש. מערבבים בעדינות כדי לא לפגוע במרקם האבוקדו.
3. מוסיפים את הפלפל הצ'ילי הקצוץ והכוסברה הקצוצה. מערבבים שוב בעדינות.
4. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.
5. מגישים מיד או שומרים במקרר עד ההגשה. הסלט טעים במיוחד כשהוא טרי, אך ניתן לשמור אותו במקרר עד יום אחד.