1. מתחילים בהכנת האורז: שוטפים את האורז היטב עד שהמים יוצאים צלולים. מעבירים לסיר עם 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות עד שהמים נספגים. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה לעוד 10 דקות.
2. מערבבים את חומץ האורז, הסוכר והמלח בקערה קטנה עד שהסוכר נמס. מוסיפים את התערובת לאורז ומערבבים בעדינות. משאירים את האורז להתקרר לטמפרטורת החדר.
3. חותכים את גבינת החלומי לקוביות קטנות ומטגנים במחבת עם שמן זית עד שהן מזהיבות מכל הצדדים.
4. מניחים דף נורי על מחצלת סושי ומפזרים שכבה דקה של אורז על הדף, משאירים שוליים ריקים.
5. מסדרים רצועות גזר, מלפפון, אבוקדו, גבינת חלומי מוקפצת ועלי נענע על האורז.
6. מגלגלים את הסושי בעזרת המחצלת, לוחצים בעדינות כדי להדק.
7. חותכים את הגליל לפרוסות בעזרת סכין חדה ומגישים עם רוטב סויה.