1. התחילו בהכנת האורז: ערבבו את האורז המבושל עם חומץ האורז, הסוכר והמלח. ערבבו היטב עד שהאורז סופג את כל הטעמים.
2. הניחו דף נורי על משטח עבודה נקי, כשהצד המחוספס כלפי מעלה.
3. בעזרת ידיים רטובות, פרסו שכבה דקה של אורז על דף הנורי, והשאירו שוליים של כ-2 ס"מ בחלק העליון.
4. סדרו את פרוסות האבוקדו, המלפפון, הגזר והפלפל האדום לאורך האורז.
5. התחילו לגלגל את הסושי בעדינות, תוך כדי לחיצה קלה, עד לקבלת גליל מהודק.
6. חיתכו את הגליל לפרוסות בעזרת סכין חדה ורטובה.
7. הגישו עם רוטב סויה בצד ותיהנו!