1. קלפו את הבננות והניחו אותן על קרש חיתוך.
2. בעזרת סכין חדה, חתכו את הבננות לאורך כך שתקבלו שני חצאים ארוכים.
3. הניחו את חצאי הבננות על צידן החתוך והשתמשו בכף כדי להוציא מעט מהתוכן הפנימי, כך שיתקבלו מעין תעלות.
4. בקערה קטנה, ערבבו את התמרים המגולענים עם חמאת השקדים והדבש עד לקבלת תערובת אחידה.
5. מלאו את התעלות שבבננות בתערובת התמרים והחמאת שקדים.
6. פזרו את הקוקוס הטחון על צלחת שטוחה וגלגלו את הבננות הממולאות בקוקוס עד שהן מצופות מכל הצדדים.
7. פזרו את אגוזי המלך הקצוצים על צלחת נוספת וגלגלו את הבננות המצופות קוקוס באגוזים.
8. בעזרת כף, טפטפו את השוקולד המומס על הבננות המצופות, כך שיתקבלו פסים דקים של שוקולד.
9. חתכו את הבננות הממולאות לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ והניחו על צלחת הגשה.
10. הגישו מיד ותיהנו!