1. תחילה, נשטוף את האורז היטב תחת מים זורמים עד שהמים יוצאים צלולים. נניח את האורז בסיר עם 2 כוסות מים ונביא לרתיחה. לאחר מכן, ננמיך את האש ונבשל על אש נמוכה כ-15 דקות עד שהמים נספגים באורז. נכבה את האש ונשאיר את הסיר מכוסה לעוד 10 דקות.
2. בזמן שהאורז מתבשל, נחתוך את התותים לפרוסות דקות ונמיס את השוקולד הלבן בקערה מעל סיר עם מים חמים (בן מארי) או במיקרוגל בפולסים קצרים.
3. לאחר שהאורז מוכן, נוסיף לו את חומץ האורז, הסוכר והמלח ונערבב בעדינות עד שהאורז מתקרר לטמפרטורת החדר.
4. נפרוס מחצלת סושי ונניח עליה נייר אפייה. נפזר שכבה דקה של קוקוס טחון על הנייר.
5. נניח שכבה דקה של אורז על הקוקוס, נשאיר שוליים ריקים בקצוות. נניח פרוסות תותים לאורך האורז ונזלף מעט שוקולד לבן מומס מעל.
6. נגלגל את הסושי בעדינות בעזרת המחצלת, תוך כדי הידוק קל, עד שנוצר גליל.
7. נחתוך את הגליל לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ בעזרת סכין חדה.
8. נזלף מעט ריבת תותים מעל כל פרוסה ונגיש מיד.