1. התחילו בהכנת האורז: בשלו את האורז לפי ההוראות שעל האריזה, ולאחר מכן הניחו לו להתקרר לחלוטין.
2. הכינו את קרם השקדים: בקערה קטנה, ערבבו את קרם השקדים עם הדבש עד לקבלת תערובת חלקה.
3. הכנת הסושי: פרסו את הבננות לאורך, והניחו אותן על משטח עבודה נקי. מרחו שכבה דקה של קרם שקדים על כל פרוסת בננה.
4. פזרו שכבה דקה של אורז סושי על קרם השקדים, והדקו בעדינות כדי שהאורז יידבק.
5. הניחו פרוסות תותים, מנגו וקיווי על האורז בצורה מסודרת וצבעונית.
6. גלגלו בעדינות את הבננה עם המילוי ליצירת גליל סושי. חזרו על הפעולה עם כל פרוסות הבננה.
7. גלגלו את הגלילים בקוקוס הטחון כדי לצפות אותם מכל הצדדים.
8. חיתכו את הגלילים לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ והניחו על צלחת הגשה.
9. קשטו בעלי נענע והגישו מיד.