1. תחילה, נשטוף את האורז לסושי היטב עד שהמים יוצאים צלולים. נבשל את האורז עם חלב הקוקוס והסוכר על אש נמוכה עד שהאורז סופג את כל הנוזלים והופך לדביק. נוסיף את תמצית הווניל ונערבב היטב.
2. נחתוך את האבטיח לפרוסות דקות ונסיר את הגרעינים. נפרק את הרימון ונשמור את הגרגרים בצד.
3. נפרוס את האורז המבושל על משטח עבודה שטוח וניצור ממנו מלבן בעובי של כ-1 ס"מ. נניח על האורז פרוסות אבטיח וגרגרי רימון בצורה אחידה.
4. נגלגל את האורז עם הפירות בעדינות לגליל בעזרת מחצלת סושי או ניילון נצמד. נוודא שהגליל מהודק היטב.
5. נמס את השוקולד הלבן ונזלף אותו מעל הגליל. נפזר מעל קוקוס טחון לקישוט.
6. נחתוך את הגליל לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ ונניח על צלחת הגשה. נקשט בעלי נענע טריים ונגיש מיד.