1. תחילה, נשטוף את האורז היטב תחת מים זורמים עד שהמים יוצאים צלולים. נניח את האורז בסיר עם 1.5 כוסות מים ונביא לרתיחה. לאחר מכן, ננמיך את האש ונבשל על אש נמוכה כ-15 דקות עד שהמים נספגים באורז. נכבה את האש ונשאיר את הסיר מכוסה לעוד 10 דקות.
2. בזמן שהאורז מתבשל, נכין את קרם הקוקוס. בקערה קטנה, נערבב את קרם הקוקוס עם כף סוכר קוקוס ותמצית וניל עד לקבלת תערובת חלקה.
3. לאחר שהאורז התקרר מעט, נוסיף לו את חומץ האורז, 2 כפות סוכר קוקוס ומלח. נערבב בעדינות עד שהאורז סופג את הטעמים.
4. נפרוס את האורז על מחצלת סושי מכוסה בניילון נצמד, נשטח אותו לשכבה דקה ואחידה.
5. נניח את רצועות המנגו, הקיווי, התותים, האננס והפפאיה על האורז בצורה מסודרת.
6. נגלגל את הסושי בעדינות בעזרת המחצלת, תוך כדי הידוק קל, עד לקבלת גליל סושי.
7. נחתוך את הגליל לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ.
8. נגיש את הסושי עם קרם הקוקוס מעל ונקשט בעלי נענע טריים.