1. תחילה, נשטוף את האורז היטב עד שהמים יוצאים צלולים. נבשל את האורז עם המים בסיר על אש גבוהה עד לרתיחה, ואז ננמיך את האש ונבשל כ-15 דקות נוספות עד שהמים נספגים. נכבה את האש ונשאיר את הסיר מכוסה לעוד 10 דקות.
2. בזמן שהאורז מתבשל, נערבב את חומץ האורז, הסוכר והמלח בקערה קטנה עד שהסוכר והמלח נמסים לחלוטין.
3. נעביר את האורז המבושל לקערה גדולה ונפזר מעליו את תערובת החומץ. נערבב בעדינות בעזרת כף עץ עד שהאורז מתקרר לטמפרטורת החדר.
4. נחתוך את הסלמון, האבוקדו והמלפפון לרצועות דקות.
5. נניח דף נורי על מחצלת סושי, נפזר שכבה דקה של אורז על הדף, נשאיר שוליים ריקים בקצוות.
6. נניח רצועות סלמון, אבוקדו ומלפפון במרכז האורז. נגלגל את הסושי בעזרת המחצלת, נלחץ בעדינות כדי להדק.
7. נחתוך את הגליל ל-8 חתיכות שוות.
8. נטבול כל חתיכת סושי בפרורי פנקו.
9. נחמם שמן במחבת על אש בינונית-גבוהה. נטגן את חתיכות הסושי עד שהן מזהיבות וקריספיות מכל הצדדים.
10. נניח את הסושי המטוגן על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
11. נגיש עם רוטב סויה בצד להשלמת החוויה.