1. הכנת האורז: שטפו את האורז היטב עד שהמים יוצאים צלולים. הכניסו את האורז לסיר עם 2.5 כוסות מים והביאו לרתיחה. הנמיכו את האש ובשלו כ-15 דקות עד שהמים נספגים. כבו את האש והשאירו את הסיר מכוסה לעוד 10 דקות.
2. הכנת תערובת החומץ: ערבבו חומץ אורז, סוכר ומלח עד שהסוכר נמס. הוסיפו את התערובת לאורז המבושל וערבבו בעדינות.
3. הכנת מילוי הטונה: חתכו את הטונה לקוביות קטנות וערבבו עם מיונז, רוטב סויה, שמן שומשום ורוטב צ'ילי חריף.
4. הרכבת הסושי: הניחו דף נורי על מחצלת סושי, פרסו שכבה דקה של אורז על הדף והשאירו שוליים. הניחו במרכז רצועות גזר, מלפפון, אבוקדו ותערובת הטונה. גלגלו את הסושי בעזרת המחצלת.
5. טיגון הסושי: חתכו את הגליל ל-6-8 חתיכות. טבלו כל חתיכה בקמח, לאחר מכן בביצה טרופה ולבסוף בפירורי לחם פנקו. חממו שמן לטיגון עמוק וטגנו את חתיכות הסושי עד שהן זהובות ופריכות.
6. הגשה: הניחו את הסושי המטוגן על צלחת הגשה והגישו עם רוטב סויה או רוטב צ'ילי מתוק בצד.