1. תחילה, נשטוף את האורז היטב עד שהמים יוצאים צלולים. נבשל את האורז לפי ההוראות על האריזה, ולאחר מכן נוסיף את חומץ האורז, הסוכר והמלח. נערבב בעדינות ונניח להתקרר.
2. נחמם תנור ל-200 מעלות. נחתוך את הקישוא לרצועות דקות ונניח על תבנית אפייה יחד עם האספרגוס. נזליף שמן זית ונפזר מעט מלח. נאפה כ-15 דקות עד שהירקות מתרככים ומקבלים צבע זהוב.
3. נחתוך את האבוקדו, הגזר והמלפפון לרצועות דקות.
4. נניח דף נורי על מחצלת סושי, נרטיב מעט את הידיים ונפזר שכבה דקה של אורז על הדף, תוך השארת שוליים ריקים.
5. נניח רצועות של אספרגוס, קישוא, אבוקדו, גזר ומלפפון במרכז האורז.
6. נגלגל את הסושי בעזרת המחצלת, תוך שמירה על הידוק טוב של המרכיבים.
7. נחתוך את הגליל לפרוסות בעזרת סכין חדה ורטובה.
8. נגיש עם רוטב סויה, ג'ינג'ר מוחמץ ווואסאבי בצד.