1. תחילה, נשטוף את האורז היטב עד שהמים יוצאים צלולים. נניח את האורז בסיר עם 2.5 כוסות מים ונביא לרתיחה. לאחר מכן, ננמיך את האש ונבשל כ-15 דקות עד שהמים נספגים. נכבה את האש ונשאיר את האורז מכוסה לעוד 10 דקות.
2. בזמן שהאורז מתקרר, נכין את תערובת החומץ: נערבב חומץ אורז, סוכר ומלח עד שהסוכר נמס. נשפוך את התערובת על האורז ונערבב בעדינות עם כף עץ.
3. נחתוך את הסלמון לרצועות דקות, את המנגו והאבוקדו נחתוך לרצועות ארוכות.
4. נניח עלה נורי על מחצלת סושי, נרטיב את הידיים ונפזר שכבה דקה של אורז על העלה, נשאיר שוליים ריקים.
5. נניח רצועות סלמון, מנגו ואבוקדו במרכז האורז.
6. נגלגל את הסושי בעזרת המחצלת, נלחץ בעדינות כדי להדק את הגליל.
7. נחתוך את הגליל לפרוסות בעזרת סכין חדה.
8. נגיש עם רוטב סויה, וואסאבי וג'ינג'ר מוחמץ בצד.