1. הניחו את אצת הנורי על מחצלת הסושי כשהצד המבריק כלפי מטה.
2. פזרו שכבה דקה של אורז לסושי על האצה, והשאירו שוליים של כ-2 ס"מ בחלק העליון.
3. הניחו פרוסות אבוקדו, מלפפון, גזר ודג סלמון במרכז האורז.
4. הרטיבו מעט את השוליים העליונים של האצה במים.
5. בעזרת המחצלת, גלגלו את הסושי בעדינות, תוך כדי לחיצה קלה, עד שהאצה נסגרת על עצמה.
6. חתכו את הגליל לפרוסות בעזרת סכין חדה.
7. הגישו עם רוטב סויה, וואסאבי וג'ינג'ר מוחמץ בצד.