1. תחילה, נמיס את השוקולד המריר והחמאה בקערה המתאימה למיקרוגל. נכניס למיקרוגל למשך כ-30 שניות, נוציא ונערבב היטב עד להמסה מלאה.
2. נוסיף את הביצים אחת אחת לתערובת השוקולד המומס, תוך כדי ערבוב מתמיד.
3. נוסיף את הסוכר, הקמח, תמצית הווניל והמלח, ונערבב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
4. נחלק את התערובת ל-4 כוסות או קערות קטנות המתאימות למיקרוגל.
5. נכניס כל כוס למיקרוגל למשך כ-1 דקה, או עד שהסופלה מתנפח ומתקשה מעט מבחוץ אך עדיין רך מבפנים.
6. נוציא מהמיקרוגל, ניתן להתקרר מעט ונגיש חם עם כדור גלידה או קצפת מעל.