1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר. מוסיפים את המלח ומערבבים שוב.
2. יוצרים גומה במרכז התערובת ומוסיפים את המים הפושרים, השמן והביצה. מערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד.
3. מכסים את הקערה במגבת לחה ומניחים לתפיחה במקום חמים למשך כ-45 דקות, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
4. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר גדול. השמן צריך להיות חם אך לא רותח.
5. בעזרת ידיים רטובות, יוצרים כדורים קטנים מהבצק ומניחים בזהירות בשמן החם. מטגנים עד שהסופגניות מזהיבות מכל הצדדים.
6. מוציאים את הסופגניות מהשמן ומניחים על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
7. מפזרים אבקת סוכר מעל הסופגניות ומגישים חם.