1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות בגודל בינוני.
3. מניחים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה גדולה.
4. בקערה נפרדת, מערבבים את שמן הזית, מיץ הלימון, השום, האורגנו, הרוזמרין, המלח והפלפל.
5. יוצקים את התערובת על תפוחי האדמה ומערבבים היטב כך שכל הקוביות יהיו מצופות בתיבול.
6. מוסיפים את המים לתבנית ומכסים בנייר אלומיניום.
7. אופים בתנור במשך 45 דקות.
8. מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות עוד 15 דקות, עד שתפוחי האדמה מזהיבים ופריכים.
9. מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את גבינת הפטה והפטרוזיליה הקצוצה.
10. מגישים חם ונהנים מהטעמים המדהימים.