
1. בקערה גדולה, שלבו את המיונז, חרדל דיז'ון, חומץ תפוחים ורוטב סויה. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
2. הוסיפו את הסוכר החום וערבבו עד שהוא נמס לחלוטין בתערובת.
3. הוסיפו את הקטשופ וערבבו עד שהתערובת מקבלת צבע אחיד.
4. הוסיפו את הבצל הקצוץ והשום הכתוש וערבבו היטב.
5. תבלו בפפריקה, פלפל שחור ומלח. ערבבו עד שכל התבלינים מתפזרים באופן שווה ברוטב.
6. העבירו את הרוטב לכלי אטום והכניסו למקרר למשך לפחות שעה כדי שהטעמים יתמזגו היטב.
7. הגישו את הרוטב לצד המבורגר, צ'יפס או כל מאכל אחר שאתם אוהבים.