1. בקערה בינונית, הניחו את המיונז והעמבה וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. הוסיפו את השום הכתוש, מיץ הלימון ושמן הזית וערבבו שוב עד שהכל מתמזג.
3. תבלו במלח, פלפל שחור, כמון וכורכום וערבבו עד שהתבלינים מתפזרים באופן שווה ברוטב.
4. טעמו את הרוטב ותקנו תיבול לפי הצורך. אם אתם אוהבים טעם חזק יותר של עמבה, ניתן להוסיף עוד כף של עמבה.
5. העבירו את הרוטב לכלי אטום ושמרו במקרר לפחות שעה לפני ההגשה, כדי שהטעמים יתמזגו היטב.