1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס והכינו תבנית אפייה עם נייר אפייה.
2. חתכו את הכרובית לפרחים בגודל אחיד והניחו אותם בקערה גדולה.
3. הוסיפו לכרובית את שמן הזית, המלח, הפלפל, הפפריקה והכמון. ערבבו היטב עד שכל הפרחים מצופים בתבלינים.
4. סדרו את פרחי הכרובית על תבנית האפייה בשכבה אחת ואפו בתנור במשך 25-30 דקות, או עד שהכרובית מזהיבה ומתרככת.
5. בזמן שהכרובית בתנור, הכינו את הטחינה: בקערה קטנה, ערבבו את הטחינה הגולמית עם המים, מיץ הלימון והשום הכתוש עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
6. הוציאו את הכרובית מהתנור והניחו לה להתקרר מעט. לאחר מכן, העבירו לצלחת הגשה.
7. זלפו את הטחינה מעל פרחי הכרובית האפויים וקשטו בפטרוזיליה קצוצה.
8. הגישו חם ותיהנו!