1. תחילה, ננקה את הפטריות בעזרת מטלית לחה ונחתוך אותן לפרוסות דקות.
2. נחמם מחבת גדולה על אש בינונית ונוסיף את שמן הזית.
3. נוסיף את הבצל הקצוץ ונאדה עד שהוא הופך לשקוף ורך.
4. נוסיף את השום הכתוש ונערבב למשך דקה נוספת.
5. נוסיף את הפטריות למחבת ונקפיץ אותן עד שהן מתחילות להתרכך ולהשחים.
6. נוסיף את החמאה ונערבב עד שהיא נמסה ומצפה את הפטריות.
7. נוסיף את רוטב הסויה ונערבב היטב כך שכל הפטריות יספגו את הטעמים.
8. נוסיף את השמנת המתוקה ונערבב עד שהרוטב מסמיך מעט.
9. נתבל במלח ופלפל לפי הטעם ונבשל עוד כ-5 דקות.
10. נעביר את המתבל לכלי הגשה ונפזר מעל פטרוזיליה קצוצה לקישוט.
11. נגיש חם לצד לחם טרי או פסטה.