1. בסיר קטן, חממו את חלב השקדים על אש בינונית עד שהוא מתחיל לבעבע קלות. אין להביא לרתיחה מלאה.
2. הוסיפו את הכורכום, הקינמון, הג'ינג'ר והפלפל השחור לחלב השקדים וערבבו היטב עד שהכל מתמזג.
3. הנמיכו את האש והמשיכו לבשל את התערובת למשך 5 דקות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם.
4. הסירו מהאש והוסיפו את הדבש ותמצית הווניל. ערבבו עד שהדבש נמס לחלוטין.
5. מזגו את המשקה לכוסות הגשה והגישו חם. ניתן לקשט במעט קינמון מעל להוספת טעם וניחוח.