1. מחממים את שמן השומשום בסיר גדול על חום בינוני. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא שקוף ורך.
2. מוסיפים את השום והג'ינג'ר וממשיכים לטגן עוד כדקה עד שהריח מתפשט.
3. מוסיפים את גרעיני התירס ומערבבים היטב. מטגנים כ-5 דקות עד שהתירס מתחיל להתרכך.
4. מוסיפים את ציר הירקות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות.
5. מוסיפים את קוביות הטופו, רוטב הסויה, רוטב הדגים, הסוכר החום, חומץ האורז ושמן הצ'ילי. מערבבים היטב ומבשלים עוד 10 דקות.
6. טועמים ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל לפי הצורך.
7. מגישים את המרק חם, מקשטים בבצלים ירוקים וכוסברה טרייה.