1. קלפו וחתכו את הגזר לקוביות קטנות. קלפו וקצצו את הבצל והשום.
2. חממו את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. הוסיפו את הבצל והשום וטגנו עד שהם שקופים וריחניים.
3. הוסיפו את הגזר והזנגביל לסיר, ובשלו עוד כ-5 דקות תוך כדי ערבוב.
4. הוסיפו את ציר הירקות והביאו לרתיחה. הנמיכו את האש ובשלו כ-20 דקות, עד שהגזר רך.
5. השתמשו בבלנדר מוט כדי לטחון את המרק עד שהוא חלק וקרמי.
6. הוסיפו את חלב הקוקוס, ערבבו היטב ותבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
7. הגישו חם עם כוסברה קצוצה מעל לקישוט.