1. מתחילים בהכנת המרק: מניחים את העוף בסיר גדול וממלאים במים עד לכיסוי מלא. מביאים לרתיחה ומסירים את הקצף שנוצר על פני המים.
2. מוסיפים את הגזרים, הבצל, הסלרי ושורש הפטרוזיליה לסיר. מתבלים במלח, פלפל ועלי דפנה. מבשלים על אש נמוכה במשך שעה.
3. בזמן שהמרק מתבשל, מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את שקדי המרק עד שהם מזהיבים.
4. לאחר שהמרק מוכן, מסננים את הנוזלים ומפרידים את העוף והירקות. ניתן להגיש את המרק עם העוף והירקות או בלעדיהם, לפי הטעם.
5. מגישים את המרק החם עם שקדי המרק המוזהבים מעל, ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה אם רוצים.