1. מחממים את השמן בסיר גדול על אש בינונית ומוסיפים את השום והבצל. מטגנים עד שהבצל שקוף וריחני.
2. מוסיפים את הלמון גראס, עלי הקפיר ליים והג'ינג'ר וממשיכים לטגן עוד כ-2 דקות.
3. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות כדי שהטעמים יתמזגו.
4. מוסיפים את רוטב הדגים, הסוכר החום, הפטריות וחזה העוף. מבשלים כ-15 דקות עד שהעוף מבושל והפטריות רכות.
5. מוסיפים את רוטב הצ'ילי החריף, מיץ הליים והכוסברה. מערבבים היטב ומבשלים עוד כ-5 דקות.
6. טועמים ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל לפי הצורך.
7. מגישים חם עם כוסברה טרייה לקישוט.