1. תחילה, מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. חותכים את הזוקיני למקלות בעובי של כ-1 ס"מ ומניחים בצד.
3. בקערה גדולה, מערבבים את הפרמזן המגורד, פירורי הלחם, השום הכתוש, המלח והפלפל.
4. בקערה נפרדת, טורפים את הביצים.
5. טובלים כל מקל זוקיני בביצים הטרופות ולאחר מכן בתערובת הפרמזן והפירורים, עד שהוא מצופה היטב.
6. מניחים את המקלות המצופים על התבנית המרופדת, מרססים קלות בשמן זית.
7. אופים בתנור שחומם מראש כ-20-25 דקות, או עד שהמקלות מזהיבים ופריכים.
8. מגישים חם לצד רוטב עגבניות לטבילה.