1. תחילה, חותכים את האבוקדו לחצי ומוציאים את הגלעין. בעזרת כף, מוציאים את תוכן האבוקדו לקערה גדולה.
2. מועכים את האבוקדו בעזרת מזלג עד לקבלת מרקם חלק אך עדיין מעט גושי.
3. חותכים את הלימון הכבוש לחתיכות קטנות ומוסיפים לקערה עם האבוקדו.
4. מוסיפים את השום הכתוש, שמן הזית, המלח והפלפל השחור לקערה ומערבבים היטב עד שכל המרכיבים מתאחדים.
5. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומערבבים בעדינות.
6. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
7. מגישים על טוסט חם או כמריחה לצד מנות אחרות.