1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. מוסיפים את קוביות הטופו ומטגנים עד שהן מזהיבות מכל הצדדים, כ-5 דקות. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
3. באותה מחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להתרכך.
4. מוסיפים את הגזר, הפלפל האדום והברוקולי וממשיכים לטגן עוד כ-3 דקות.
5. מוסיפים את הג'ינג'ר והשום ומטגנים עוד דקה.
6. מחזירים את הטופו למחבת ומוסיפים את רוטב הסויה ושמן השומשום. מערבבים היטב כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
7. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עוד דקה.
8. מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בשומשום ובבצל ירוק קצוץ.
9. מגישים חם ונהנים!