1. תחילה, נשטוף את האורז היטב עד שהמים יוצאים צלולים. נניח את האורז בסיר עם 2.5 כוסות מים ונביא לרתיחה. לאחר מכן, ננמיך את האש ונבשל על אש קטנה כ-15 דקות. נכבה את האש ונשאיר את הסיר מכוסה לעוד 10 דקות.
2. בזמן שהאורז מתבשל, נכין את תערובת החומץ: נערבב חומץ אורז, סוכר ומלח עד שהסוכר נמס לחלוטין.
3. נעביר את האורז המבושל לקערה רחבה ונפזר מעל את תערובת החומץ. נערבב בעדינות בעזרת כף עץ ונניח לאורז להתקרר לטמפרטורת החדר.
4. במחבת גדולה, נחמם שמן שומשום ונוסיף את רצועות העוף. נטגן עד שהעוף מזהיב מכל הצדדים. נוסיף רוטב סויה, ג'ינג'ר ושום ונערבב היטב. נמשיך לטגן עוד כ-5 דקות עד שהעוף מבושל לחלוטין.
5. נניח דף נורי על מחצלת סושי, נפזר שכבה דקה של אורז על הדף, נשאיר שוליים של כ-2 ס"מ ללא אורז.
6. במרכז האורז, נניח רצועות עוף מוקפץ וירקות פריכים: פלפל אדום, גזר ומלפפון.
7. נגלגל את הסושי בעזרת המחצלת, נלחץ בעדינות כדי להדק את הגליל. נחתוך את הגליל לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ.
8. נגיש את הסושי עם רוטב סויה בצד להשלמת החוויה.