1. הכנת האורז: שטפו את האורז היטב עד שהמים יוצאים צלולים. בשלו את האורז לפי ההוראות על האריזה. לאחר הבישול, העבירו את האורז לקערה גדולה והוסיפו חומץ אורז, סוכר ומלח. ערבבו בעדינות והניחו להתקרר.
2. הכנת ביצת הטמאגו: טרפו את הביצים עם מעט סויה ומירין. חממו מחבת קטנה עם מעט שמן שומשום ושפכו את תערובת הביצים. טגנו על אש נמוכה עד שהביצה מתייצבת. גלגלו את הביצה וחתכו לרצועות דקות.
3. הקפצת הפטריות: חתכו את הפטריות לרצועות דקות והקפיצו במחבת עם מעט שמן שומשום, בצל ירוק וגזר עד שהפטריות מתרככות.
4. הרכבת המאקי: הניחו אצת נורי על מחצלת סושי, פרסו שכבה דקה של אורז על האצה והשאירו שוליים ריקים. הניחו רצועות ביצת טמאגו, פטריות מוקפצות, מלפפון וג'ינג'ר כבוש במרכז. גלגלו את המאקי בעדינות והדקו היטב.
5. חיתוך והגשה: חתכו את המאקי לפרוסות בעובי 2 ס"מ והגישו עם וואסאבי ורוטב סויה בצד.