1. קלפו את תפוחי האדמה וגרדו אותם בפומפייה גסה.
2. סחטו את תפוחי האדמה המגורדים כדי להוציא את הנוזלים המיותרים.
3. בקערה גדולה, ערבבו את תפוחי האדמה המגורדים עם הביצים, הקמח, גבינת הפרמזן, שמן הזית, המלח, הפלפל ואבקת השום.
4. הוסיפו את הפטרוזיליה הקצוצה וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. חממו תנור ל-180 מעלות צלזיוס והכינו תבנית מאפינס עם מעט שמן או נייר אפייה.
6. מלאו כל שקע בתבנית בתערובת עד לגובה של 3/4.
7. אפו בתנור במשך 25 דקות או עד שהמאפינס מזהיבים וקריספיים.
8. הוציאו מהתנור ותנו למאפינס להתקרר מעט לפני ההגשה.