1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס ומכינים תבנית מאפינס עם מנג'טים או משמנים קלות.
2. בקערה גדולה, מערבבים את הטונה המסוננת עם הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מוסיפים את הקמח, גבינת הפרמזן, הזיתים והפטרוזיליה ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את שמן הזית והחלב ומערבבים עד שהתערובת חלקה.
5. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים שוב.
6. ממלאים את תבניות המאפינס בתערובת עד 3/4 גובה.
7. אופים בתנור שחומם מראש כ-20 דקות, או עד שהמאפינס מזהיבים וקיסם שננעץ במרכז יוצא יבש.
8. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.