
1. התחילו בהכנת הכוסות: מלאו אותן בקרח כדי לקרר אותן בזמן שאתם מכינים את הקוקטייל.
2. בקערת שייקר, שלבו את הרום הלבן, הרום הכהה, ליקר התפוזים, סירופ השקדים, מיץ הליים, מיץ האננס וסירופ הג'ינג'ר.
3. מלאו את השייקר בקרח ונערו היטב למשך כ-20 שניות עד שהשייקר מתקרר.
4. רוקנו את הכוסות מהקרח והעבירו את התערובת מהשייקר לכוסות.
5. קשטו כל כוס בפרוסת אננס ועלי נענע טריים.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים הטרופיים והמרעננים של המאי טאי המודרני שלכם!