1. התחילו בהכנת הכוסות: מלאו אותן בקרח כתוש כדי לקרר אותן בזמן שאתם מכינים את הקוקטייל.
2. בקערת שייקר, שלבו את הרום הלבן, הרום הכהה, ליקר התפוזים, סירופ השקדים, מיץ הליים וסירופ הסוכר. הוסיפו קרח לשייקר ונערו היטב עד שהשייקר מתקרר.
3. רוקנו את הקרח מהכוסות ומזגו את הקוקטייל המוכן לתוכן.
4. לקישוט, הוסיפו פרוסת אננס על שפת הכוס, דובדבן מעל הקרח ועלה נענע לרענון.
5. הגישו עם קשית ותיהנו מהטעמים האקזוטיים שמביאים את האיים אליכם.