1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר. מוסיפים את המלח ומערבבים שוב.
2. יוצרים גומה במרכז התערובת ומוסיפים את המים הפושרים ושמן הזית. לשים את הבצק עד שהוא חלק וגמיש.
3. מוסיפים את הסלק המרוסק והבצל הירוק הקצוץ ולשים עד שהבצק מקבל צבע אחיד.
4. מכסים את הקערה במגבת לחה ומניחים לתפוח במקום חמים למשך כ-30 דקות.
5. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
6. מחלקים את הבצק לכדורים קטנים ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
7. אופים בתנור שחומם מראש כ-20 דקות, או עד שהלחמניות מזהיבות ומתייצבות.
8. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.