1. מתחילים בהכנת הדג: חותכים את פילטי הבורי לחתיכות בגודל המתאים ללחמניות הבאן.
2. מכינים שלוש קערות: אחת עם קמח, אחת עם ביצים טרופות עם מעט מלח ופלפל, ואחת עם פירורי לחם.
3. טובלים כל חתיכת דג בקמח, לאחר מכן בביצים ולבסוף בפירורי לחם.
4. מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את חתיכות הדג עד שהן זהובות וקריספיות מכל הצדדים. מניחים על נייר סופג.
5. מערבבים את המיונז, מיץ הלימון והחרדל בקערה קטנה ליצירת רוטב.
6. פותחים את לחמניות הבאן ומורחים מעט מהרוטב על כל חצי לחמניה.
7. מניחים חתיכת דג קריספי על כל לחמניה ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.
8. סוגרים את הלחמניות ומגישים מיד.