1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס ומכינים תבנית אפייה עם נייר אפייה.
2. בקערה גדולה, מערבבים את קמח התירס, הקמח הלבן, אבקת האפייה, המלח והסוכר.
3. בקערה נפרדת, טורפים את הביצים ומוסיפים את החלב והשמן זית. מערבבים היטב.
4. מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
5. מוסיפים את העגבניות המיובשות, הזיתים השחורים, גבינת הפרמזן והתימין. מערבבים בעדינות.
6. יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה ומיישרים את החלק העליון בעזרת כף.
7. אופים בתנור שחומם מראש כ-45 דקות, או עד שהלחם מזהיב וקיסם הננעץ במרכזו יוצא נקי.
8. מוציאים מהתנור ומניחים ללחם להתקרר מעט לפני הפריסה.