
 
											1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס ומכינים תבנית אפייה עם נייר אפייה.
2. בקערה גדולה, מערבבים את קמח התירס, קמח החיטה, אבקת האפייה, המלח והסוכר. מערבבים היטב כדי לוודא שאין גושים.
3. מוסיפים את גרגרי החומוס המבושלים והתירס המתוק לתערובת היבשה ומערבבים בעדינות.
4. בקערה נפרדת, טורפים את הביצים ומוסיפים את החלב ושמן הזית. מערבבים היטב.
5. מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
6. מוסיפים את הכמון, הכוסברה והפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים בעדינות.
7. יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה ומיישרים את החלק העליון בעזרת כף.
8. אופים בתנור שחומם מראש כ-45 דקות, או עד שהלחם מזהיב וקיסם הננעץ במרכזו יוצא נקי.
9. מוציאים מהתנור ומניחים ללחם להתקרר מעט לפני הפריסה.