1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה, מערבבים את קמח החומוס, אבקת האפייה והמלח.
3. מוסיפים את המים, שמן הזית והדבש ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. אם רוצים, מוסיפים את זרעי הצ'יה ומערבבים.
5. יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון בעזרת כף.
6. אופים בתנור שחומם מראש כ-40 דקות, או עד שהלחם מזהיב וקיסם הננעץ במרכזו יוצא יבש.
7. מוציאים מהתנור ומניחים ללחם להתקרר מעט לפני הפריסה.