1. חממו את התנור ל-175 מעלות צלזיוס ושמנו תבנית אפייה בגודל 9x5 אינץ'.
2. בקערה גדולה, מעכו את הבננות בעזרת מזלג עד שהן חלקות.
3. הוסיפו את החמאה המומסת לבננות המעוכות וערבבו היטב.
4. הוסיפו את הסוכר, הביצה ותמצית הווניל וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
5. פזרו את הסודה לשתייה והמלח על התערובת וערבבו.
6. הוסיפו את הקמח וערבבו בעדינות עד שהקמח נטמע בתערובת.
7. הוסיפו את השוקולד צ'יפס וערבבו בעדינות.
8. העבירו את התערובת לתבנית האפייה המוכנה והחליקו את החלק העליון בעזרת כף.
9. אפו בתנור שחומם מראש למשך 60 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז הלחם יוצא נקי.
10. הוציאו מהתנור ותנו ללחם להתקרר בתבנית למשך 10 דקות לפני שתעבירו אותו לרשת קירור להמשך קירור.