1. מתחילים בהכנת התרד: שוטפים את התרד היטב ומייבשים אותו. קוצצים את התרד לחתיכות קטנות.
2. מחממים מעט שמן זית במחבת גדולה ומטגנים את הבצל הקצוץ עד שהוא שקוף. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד דקה.
3. מוסיפים את התרד הקצוץ למחבת ומבשלים עד שהוא מתרכך ומאבד מנפחו. מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט.
4. בקערה גדולה מערבבים את שיבולת השועל, הביצים, גבינת הפרמזן, הקמח, מלח ופלפל. מוסיפים את תערובת התרד ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. מחממים מעט שמן זית במחבת נקייה. יוצרים לביבות מהתערובת ומטגנים אותן על אש בינונית עד שהן זהובות ופריכות משני הצדדים.
6. מניחים את הלביבות המוכנות על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן ומגישים חם.