1. אם אתם משתמשים בתירס קפוא, הפשירו אותו היטב וסננו את המים.
2. בקערה גדולה, ערבבו את גרעיני התירס עם הבצל הקצוץ.
3. הוסיפו את הביצים וערבבו היטב עד שהן מתמזגות עם התירס והבצל.
4. הוסיפו את הקמח, היוגורט, עלי הנענע, המלח והפלפל. ערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
5. חממו שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
6. בעזרת כף, הניחו תלוליות מהתערובת במחבת וטגנו כ-3 דקות מכל צד, עד שהלביבות מזהיבות.
7. הוציאו את הלביבות לנייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
8. הגישו חם עם יוגורט נוסף בצד לקישוט.