1. ראשית, גרדו את הקישואים בעזרת פומפייה וסחטו מהם את הנוזלים המיותרים. זה חשוב כדי שהלביבות לא יהיו רטובות מדי.
2. בקערה גדולה, ערבבו את הקישואים המגורדים עם גבינת הפטה המפוררת, הביצה, הקמח, הפטרוזיליה והבצל הירוק. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
3. חממו שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני. בעזרת כף, קחו מהתערובת והניחו במחבת, שטחו מעט ליצירת לביבה.
4. טגנו את הלביבות כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות ופריכות.
5. הוציאו את הלביבות מהמחבת והניחו על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
6. הגישו חם לצד סלט ירקות טרי או יוגורט קר.