1. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים ומבשלים במים רותחים עם מעט מלח כ-5 דקות עד שהכרובית מתרככת מעט. מסננים ומניחים להתקרר.
3. מעבירים את הכרובית לקערה גדולה ומועכים בעזרת מזלג עד לקבלת מרקם גס.
4. מוסיפים לכרובית את הביצים, גבינת המוצרלה, קמח, פירורי לחם, פטרוזיליה, שמן זית, מלח, פלפל ופפריקה. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. יוצרים מהתערובת לביבות בגודל אחיד ומניחים על התבנית המוכנה.
6. אופים בתנור כ-25-30 דקות, עד שהלביבות מזהיבות וקריספיות.
7. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.