1. קלפו את הבטטות וחתכו לקוביות קטנות. בשלו את הבטטות במים רותחים עד שהן רכות, כ-15 דקות. סננו את המים ומעכו את הבטטות למחית חלקה.
2. בקערה גדולה, ערבבו את מחית הבטטה עם הקמח, הביצים, החלב, הקינמון, המלח והסוכר החום. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. חממו שמן במחבת גדולה על חום בינוני. בעזרת כף, קחו כמות קטנה מהתערובת והניחו במחבת. טגנו את הלביבות כ-3 דקות מכל צד עד שהן זהובות.
4. הוציאו את הלביבות מהמחבת והניחו על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
5. הגישו חם עם רוטב יוגורט או דבש בצד להשלמת החוויה.