1. בקערה גדולה, מערבבים את הגבינה הלבנה עם הביצים עד לקבלת תערובת חלקה.
2. מוסיפים את הסוכר, תמצית הווניל והחלב ומערבבים היטב.
3. מוסיפים את הקמח התופח בהדרגה תוך כדי ערבוב עד לקבלת בלילה אחידה.
4. מחממים שמן במחבת עמוקה על חום בינוני.
5. בעזרת כף, יוצרים לביבות מהבלילה ומטגנים אותן בשמן החם עד שהן מזהיבות משני הצדדים.
6. מוציאים את הלביבות ומניחים על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
7. מפזרים אבקת סוכר מעל הלביבות ומגישים חם.