
1. חממו תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. קלפו את הבטטות וגרדו אותן בפומפייה גסה.
3. בקערה גדולה, ערבבו את הבטטות המגורדות עם הבצל הקצוץ, הביצים, הקמח, הפטרוזיליה, מלח ופלפל.
4. צרו לביבות מהתערובת והניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5. הברישו את הלביבות בשמן זית ואפו בתנור כ-25 דקות, עד שהן מזהיבות.
6. בזמן שהלביבות בתנור, הכינו את הטחינה: ערבבו את הטחינה עם מיץ הלימון ומעט מים עד לקבלת מרקם חלק.
7. הגישו את הלביבות עם הטחינה בצד.