1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה מערבבים את קמח הכוסמין, אבקת האפייה והמלח.
3. בקערה נפרדת, טורפים את הביצה עם המים, שמן הזית והדבש עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים בעדינות עד לקבלת בצק אחיד.
5. מוסיפים את גרעיני החמניה, גרעיני הדלעת, השומשום והפשתן ומערבבים עד לפיזור אחיד.
6. יוצרים לביבות קטנות בעזרת כף ומניחים על התבנית המרופדת, משאירים רווחים קטנים בין הלביבות.
7. אופים בתנור שחומם מראש כ-25-30 דקות, או עד שהלביבות מזהיבות ופריכות.
8. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.