1. תחילה, חממו את פרוסות לחם המחמצת על מחבת חמה עם מעט שמן זית עד שהן מקבלות צבע זהוב ופריך.
2. בזמן שהלחם מתחמם, הכינו את הסרדינים: סננו את השמן מהקופסה והניחו את הסרדינים בקערה. הוסיפו מיץ לימון, מלח ופלפל וערבבו בעדינות.
3. לאחר שהלחם מוכן, מרחו על כל פרוסה כף פסטו בנדיבות.
4. הניחו על כל פרוסה פרוסות עגבנייה ובצל סגול.
5. הוסיפו את הסרדינים המתובלים על גבי הירקות.
6. לקישוט, פזרו עלי רוקט מעל כל כריך והזליפו מעט שמן זית.
7. הגישו את הכריך מיד ותיהנו מהטעמים המופלאים!